MALATYA / HEKİMHAN - Sakarya İlkokulu

Mrt

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası kapsamında 4-A sınıfı öğrencilerimiz  sınıflarında şiir ve yazılar okuyarak sınıf panolarını yaptıkları resimlerle düzenledi.

Yaptıkları farkındalık çalışmasında emeği geçen sınıf öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzun Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübünün başlattığı "Temiz Sınıf Temiz Okul" etkinliği kapsamında her hafta okulumuzun en temiz sınıfı seçilmektedir.
   14-18 Mart haftasında yapılan kontrol ve değerlendirmeler sonucu 3-A ve 3-B Sınıfları aynı puanı alarak okulumuzun en temiz sınıfları olmuştur. Sınıflarımıza Temiz Sınıf Sertifikaları okul müdür yardımcımız Tuncay ÖZDEMİR tarafından verilmiştir.

Öğrencilerimizi ve Sınıf öğretmenlerini tebrik ediyor, gelecek haftalarda da aynı özen ve çabayı göstermelerini temenni ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Gününde sınıflarında Çanakkale Ruhunu yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz  öğrencileri arasında düzenlenen "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul idaremiz tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz

1.     3-B Sınıfı öğrencilerinden Aylin Çelebi

2.     2-A Sınıfı öğrencilerinden Abdullah Şahin

3.     2-B Sınıfı öğrencilerinden Fadime Aylin Tulum

Mrt

Tarihimize altın harflerle yazdığımız Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Kahramanlık destanımız Çanakkale Zaferi'nin kahramanlarını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle andık.

Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu destanın yazılması için canlarını veren aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Okulumuz 3-B sınıfı Fen Bilimleri dersinde çevre duyarlılığı ve çevre temizliği konusu kapsamında okul bahçesi temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinlikle öğrencilerin çevre duyarlılığı ve doğaya saygı becerilerini kazanması hedeflendi.

Mrt

2-B sınıfımız yürüttüğü "Bayrağım / My Flag eTwinning projesi kapsamında bayrak deneyi etkinliği yaptı. Öğrencilerimiz deneylerini konuk öğretmenleri Duygu KIRTEKE rehberliğinde canlı yayın sunumuyla gerçekleştirdi.

Mrt

2-B Sınıfı öğrencileri yürüttükleri Dijital Matematik eTwinning projesi kapsamında 14 Mart Dünya Pi Gününü Quiver Web 2.0 aracı ile artırılmış gerçeklik etkinliği yaparak kutladı.

Mrt

2-B Sınıfı Öğrencileri Yürüttükleri Dijital Matematik Etwinning Projesi Kapsamında Hazırladıkları Proje Tanıtım Broşürünü Dağıtarak Projelerini Anlattı

Öğrencilerimiz okul idaremize, öğretmenlerimize, öğrenci arkadaşlarına ve velilerimize proje broşürlerini dağıtarak Dijital Matematik projesini ve yapacakları etkinlikleri anlattı.

Mrt

2-B Sınıfı öğrencileri yürüttükleri eTwinning Dijital Matematik projesi kapsamında WordArt web 2.0 aracını kullandı. Öğrencilerimiz Matematik denince aklına gelenleri yazdıkları kelime bulutları ile proje logosu oluşturdu. Oluşturdukları logolar ile proje afişi tasarlayan öğrencilerimiz, afişlerini projelerinin okul panosunda sergiledi.

Mrt

2-B Sınıfımız eTwinning Dijital Matematik Projesi Kapsamında Pixton Web 2.0 Aracı ile Sınıf Avatarı Oluşturdu ve Chatterpix Web 2.0 Aracı ile Kendilerini Tanıttı.

Mrt

7-11 Mart haftasında yapılan kontrol ve değerlendirmeler sonucu 4-A Sınıfı okulumuzun en temiz sınıfı olmuştur.
Okul müdürümüz Zeki Çakar temiz sınıf sertifikasını 4-A sınıf öğretmeni Makbule Karlık ve sınıf başkanı Mustafa Akyüz'e vermiştir.
Okul müdürümüz öğrencilerimizin bu etkinlikte gösterdiği gayreti tebrik ederek, gelecek haftalarda da aynı özen ve çabayı göstermelerini beklediğini belirtmiştir.

Mrt

lçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında 4-A Sınıfı öğrencimiz Meryem YEŞİLKAYA 1. olmuştur.
Öğrencimizi tebrik ediyor, öğrencimize destek olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması düzenlenmiştir.
Düzenlenen programda okul idaremiz tarafından dereceye giren öğrencilerimize ödülleri, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize de İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuyorum Belgesi verilmiştir.
Öğrencilerimize destek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
Dereceye Giren Öğrencilerimiz
1. 4-A Sınıfı Meryem YEŞİLKAYA
2. 3-A Sınıfı Berra DEMİR
3. 2-B Sınıfı Ece Su KÖSE

Mrt

Her yıl 1-7 Mart 'Deprem Haftası' olarak kutlanmaktadır. Depreme hazırlığa odaklanan özel hafta, bu sene "2022 Afet Tatbikat Yılı" ile birleşmiştir. Bu kapsamda Türkiye'deki tüm okullarla eş zamanlı olarak okulumuzda, 4 Mart Cuma günü saat 11.30'da "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapılmıştır.