MALATYA / HEKİMHAN - Sakarya İlkokulu

Proje süresince yapılan çalışmaların sergilendiği proje sonu sergisi, Hekimhan Kaymakamımız Sayın Muhammed ÖZTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Pirvani Temelli ve okul müdürleri tarafından ziyaret edilerek öğrencilere proje katılım belgeleri verildi.

Kaymakamımız, öğrencilerimizin yaptığı etkinlikleri ilgiyle inceleyerek, öğrencilerden projenin amacı, hedefi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ayrıca öğrencilerimiz tarafından yürüttükleri Dijital Matematik, Geçmişimle Buluşuyorum Kültürümü Yaşatıyorum ve Web 2.0 ile Eğlenerek Öğreniyorum eTwinning projelerinin çalışmaları hakkında da bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimiz yürüttükleri projelerde yaptıkları etkinlikleri ve kullandıkları Web 2.0 araçlarını anlattı.

07-05-202207-05-2022

Yayın: 07.05.2022 - Güncelleme: 07.05.2022 01:32 - Görüntülenme: 149